Welkom Michiel, Gunther en Jef!

Gepost op 01-12-2017

Ank
door
Ank
Welkom Michiel, Gunther en Jef!

We hebben dit najaar het geluk om 3 nieuwe consultants te verwelkomen in ons team: Michiel, Gunther en Jef.
 
Michiel is begin oktober aan de slag gegaan bij Punch Powertrain als CAD Engineer. Michiel is een gedreven en leergierige ontwerp- en productie-ingenieur. Hij bijt zich graag vast in een nieuw project en is steeds vastbesloten om tot een goed eindresultaat te komen. Hij is sterk geïntresseerd in alle mogelijke productietechnieken. Op termijn wil Michiel doorgroeien naar hoofdconstructeur zodat hij projecten van concept tot realisatie kan uitvoeren. In zijn vrije tijd slaat Michiel graag een balletje bij de volleybal en spikebal in Berlaar of organiseert hij mee een evenement bij de plaatselijke oud-scouts. 
 
Gunther gaat aan de slag begin januari. Gunther is Bachelor informatica en zijn roots zitten in elektriciteit. Hij heeft bij Philips door de jaren heen in verschillenden afdelingen gewerkt, van productie tot R&D. Hierdoor heeft hij een brede basis en is hij doorgegroeid tot ontwikkelingenieur. Gunther is leergierig, resultaatgericht, en klantgericht. Teamwork en samen een project tot een goed einde brengen is wat hem energie en voldoening geeft. Hij verliest de tijd volledig uit het oog tijdens het maken van elektrische schema's of wanneer hij programmeert. Als familieman brengt hij zijn vrije tijd het liefst door met zijn gezin, zo gaat hij wekelijks mountainbiken of skateboarden met zijn 2 zonen. 

Ook Jef gaat in 2018 aan de slag. Jef is een veelzijdige mechanical designer met oog voor perfectie. Door zijn gedrevenheid weet hij zijn designs vlot af te ronden met een hoge kwaliteit. Jef is dynamisch, leergierig en fijn in de omgang. In zijn vrije tijd ontwerpt Jef BBQ’s, tafels en brievenbussen die hij dan ook zelf in elkaar last. Dit geeft hem extra inzicht in het maakproces wat van pas komt in zijn dagdagelijkse taken.
 
Bedankt om voor Absolem te kiezen, we kijken er enorm naar uit om met jullie samen te werken!

DEEL DIT BERICHT OP

GERELATEERDE BLOGBERICHTEN
RECENTE BERICHTEN