meer over de what van absolem

Gepost op 22-03-2018

Herman
door
Herman
meer over de what van absolem

Absolem is een bedrijf met 60 gedreven en getalenteerde engineering consultants.

Kort samengevat zijn we specialist in mechanical design, lasertechnologie, procesontwikkeling, machinebouw en productontwikkeling. 

Onze kennis bieden we aan via 4 verschillende services. Wat houden deze services nu juist in? Ik vertel je met plezier hoe de vork aan de steel zit.

Als pur-sang engineeringbedrijf hebben we bij Absolem de drive om voor elke uitdaging in R&D of productie een oplossing te vinden. De laatste jaren zijn we onze diensten blijven uitbreiden én verfijnen door duidelijke marktvragen en aan een steeds veranderende engineering-markt. We zijn uitgegroeid tot de referentie binnen de niche van mechanical design. Wat doen we dan nog meer dan de juiste ingenieur op de juiste plek brengen? We geven jullie graag een ge-updated overzicht van onze diensten en de onderlinge kruisbestuiving:

Oorspronkelijk gestart als een engineering consulting bedrijf zijn we gestart (Absolem Engineers °2010) als bedrijf dat ingenieurs inzet op projectbasis, met een focus op machinebouw, productontwikkeling en project engineering. Deze business unit is gegroeid naar een groep van een 60-tal ingenieurs.
 
Vanaf 2012 begeleiden we Belgische bedrijven die in de Verenigde Staten die een productie willen opstarten, een relocation in goede banen willen leiden of een bestaande productie wensen te optimaliseren. Dit gebeurt via Absolem Inc.
 
Vanaf 2016 zijn we vanuit ons higtech labo in Turnhout gespecialiseerd in procesontwikkeling, lasertechnologie en machinebouw. Met ProLab hebben we met 20 jaar ervaring een grote laserapplicatiekennis over diverse materialen en procesmogelijkheden opgebouwd, vooral met kleinere en nauwkeurige producten en grote productieaantallen.
 
Sinds 2017 bieden we ook in-house projecten aan. We ontzorgen onze klanten hier volledig van hun mechanical design uitdagingen; van idee-generatie, conceptontwikkeling tot en met prototypebouw.

Wil je meer weten?
Aarzel niet om contact op te nemen of eens binnen te springen.

DEEL DIT BERICHT OP

GERELATEERDE BLOGBERICHTEN
RECENTE BERICHTEN